سلامت نیوز : یک جراح و متخصص چشم با اشاره به این که یکی از روش های دائم اصلاح عیوب انکساری چشم جراحی لیزیک، لازک و ... است که در آنها سطح قرنیه تراش داده می شود، می گوید:«این روش بسیار مرسوم است البته شرایطی دارد چون زخامت قرنیه باید زخامت لازم را داشته باشد بخصوص در شماره های بالای چشم. در شماره های پایین تر این روش نتیجه خوبی ندارد چون عیب انکساری مجددا بر می گردد. در کسانی که از این روش ها نمی توانند استفاده کنند، یک روش وجود دارد به نام کاشت عدسی داخل چشمی.»
دکتر احمد شجاعی در گفتگو با سلامانه، تصریح میکند:« اساس کار در این جراحی ها یکی است و پزشک تشخیص می دهد که برای هر چشمی کدام روش مناسب تر است. در هر سنی این اعمال را می توان انجام داد ولی چون تا رشد کامل هنوز شماره چشم متوقف نشده، انجام آن توصیه نمی شود. بعد از سن 18 سالگی به شرط این که چشم دیگر ضعیف نشود، می توان آن را جراحی کرد. البته موارد استثنایی هم وجود دارد به طوری که شاید در سنین 11 سالگی هم بتوان فرد را جراحی کرد. مثلا اگر کودکی شماره چشم 10 در یک چشم و شماره صفر در چشم دیگر داشته باشد، ناچار به انجام عمل جراحی است چون نمی تواند از عینک یا لنز استفاده کند. »
این جراح چشم می افزاید:«این اعمال ممکن است در طول زمان در بعضی افراد منجر به حساسیت و خشکی چشم شوند. برای همین در مناطق گرم و خشک این عوارض بیشتر دیده می شود اما منع کلی در این زمینه وجود ندارد. »
پیشنهاد سردبیر
-
مراقبت از رودهها ریسک سرطان خون را پایین میآورد
تحقیقات نشان میدهد که تغییرات مرتبط با سن در روده، یک عامل خطر غیرسنتی در ایجاد انواع سرطان خون است. بنابراین مراقبت از روده میتواند بیش از هر زمان دیگری مهم باشد.»
-
نسخه بهبود کیفیت زندگی در مبتلایان به اوتیسم
یافتهها حاکی از نقش کلیدی مخچه و آمیگدال در اوتیسم است؛ با تفاوتهایی در تراکم نورونها در این نواحی مغز بین افراد اوتیستیک و غیراوتیستیک.
-
رتبه چهاردهم در کم تحرکی به ایران رسید
مردم خاورمیانه تقریبا با ورزش کردن میانه خوبی ندارند و در حقیقت کشورمان در رده کمتحرک ترین مناطق دنیا قرار گرفته است.
-
یک نسخه برای غذاخوردن در دنیای مدرن
دنیای مدرن سیستم و برنامه غذایی ما را بر هم زده، چرا که میلیونها سال، انسانها زمانهای مشخصی برای خوردن ورژیم به سبک روزه (فستینگ) داشتند. اما امروزه، ما در طول روز مدام در حال خوردن هستیم.
-
بازار هوش مصنوعی در سلامت روان تا ۱۰ میلیارد دلار رشد میکند
مشاور راهبردی سازمان امور دانشجویان پیشبینی کرده است که بازار هوش مصنوعی در حوزه سلامت روان تا سال ۲۰۳۰ به ارزش ۱۰ میلیارد دلار خواهد رسید و در حال حاضر بیش از ۲ هزار نرمافزار مبتنی بر هوش مصنوعی در این زمینه فعال است.
-
اگر حافظهمان ضعیف شد چه کار کنیم؟
اگر متوجه شدید فراموشکاریتان بیشتر شده، موضوع را با پزشک عمومی خود در میان بگذارید و آماده باشید تا مثالهای مشخصی ارائه دهید. ممکن است با موردی روبهرو باشید که قابل درمان باشد.
-
مطالعه در تاریکی واقعاً چشم را خراب میکند؟!
همه ما شنیدهایم که "تو تاریکی درس نخون، چشمت ضعیف میشه!" اما آیا این هشدار قدیمی، پشتوانه علمی هم دارد یا فقط یک باور رایج است؟ بررسیها نشان میدهد واقعیت ماجرا چیز دیگری است.
-
تیروئید کودکان در تیررس آلودگی هوا و نور شبانه!
نتایج یک پژوهش بزرگ در آمریکا زنگ خطر را به صدا درآورده است: کودکانی که از بدو تولد در معرض آلودگی هوا و نور مصنوعی شبانه زندگی میکنند، بیشتر از دیگران در معرض خطر ابتلا به سرطان تیروئید قرار دارند.
نظر شما